06 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!! 😂😂Ο Αντιεισαγγελέας που έβριζε στο FB τους ΠΑΟΚτσήδες προήχθη σε εισαγγελέας... Πειραιά

Προαγωγή πήρε ο Αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Νούλης, σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε αποκαλέσει τους ΠΑΟΚτσήδες «υπανθρώπους», προκαλώντας σάλο αντιδράσεων.

Μιλώντας σε φίλους του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Νούλης είχε αποκαλέσει «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του Δικεφάλου.


Η δημοσιοποίηση του προσβλητικού χαρακτηρισμού προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τη διοίκηση της ομάδας, η οποία κινήθηκε προς κάθε κατεύθυνση για να ζητήσει την τιμωρία του.

Εναντίον του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για αναξιοπρεπή συμπεριφορά, η οποία θα κριθεί από το Πενταμελές Συμβούλιο Εφετών. Παρόλα αυτά ο εισαγγελικός λειτουργός αξιολογήθηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου και παρά την ανάρμοστη συμπεριφορά του και το σάλο που προκάλεσε, ο κ. Νούλης πήρε προαγωγή στον Πειραιά, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω: