Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Τηλέφωνο καταγγελιών για όσους δεν βάζουν το MEGA στη θέση 4 του τηλεκοντρόλ έθεσε σε λειτουργία η κυβέρνησηΤηλέφωνο καταγγελιών για όσους δεν βάζουν το MEGA στη θέση 4 του τηλεκοντρόλ έθεσε σε λειτουργία η κυβέρνηση

Τετραψήφιο αριθμό στον οποίο οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν όσους δεν έχουν το MEGA στο 4 του τηλεκοντρόλ έθεσε χθες σε λειτουργία η κυβέρνηση μετά την ψήφιση νόμου που καθιστά υποχρεωτική την ρύθμιση του καναλιού στη θέση αυτή.
Ο νόμος, που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ήταν απαίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, προβλέπει την υποχρεωτική αποθήκευση του MEGA στο νούμερο 4 του τηλεκοντρόλ, ενώ όσοι τηλεθεατές βλέπουν φίλους και συγγενείς να μην συμμορφώνονται θα μπορούν να προβούν σε σχετική καταγγελία στον ειδικό αριθμό 4444.

Παράλληλα, ειδικά κλιμάκια του ΕΣΡ θα πραγματοποιούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε σαλόνια ανύποπτων πολιτών προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη θέση του MEGA, ενώ οι πολίτες θα υποβάλλονται σε κουίζ σχετικά με τις γνώσεις τους για τις σειρές «Παρά Πέντε» και «Πενήντα Πενήντα».

Ωστόσο, όπως τονίζεται, θα υπάρξει και μία περίοδος χάριτος, όπως π.χ. στην περίπτωση ηλικιωμένων που δεν γνωρίζουν πώς ρυθμίζεται αυτό το μαραφέτι, αλλά και για μανάδες που περιμένουν να τους ρυθμίσει την τηλεόραση ο γιος τους που ξέρει από κομπιούτερ.

https://tovatraxi.com/politics/tilefono-kataggelion-gia-osous-den-bazoun-to-mega-stin-thesi-4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου