Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥ MEGA👉Τηλεθέαση αθλητικων Κυριακής: Ποιος νίκησε😱😱ΟΚ το MEGA δεν είχε στιγμιότυπα από το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ αφού δεν δέχθηκε να πληρώσει όσα ζητούσε το ΠΑΟΚTV, αλλά ρε φίλε από τα 5 εκ μετρημένων οπαδών απ' τον κυρ Σάββα😂😂😂 δεν βρέθηκαν μερικές χιλιάδες να δουν MEGA; ΑΙΣΧΟΣ... εκτός αν ο Σαββίδης ελέγχει και τη Nielsen 😱😱 και μανιπουλάρει τις μετρήσεις😝😝

Δεν τα λέω εγώ... το δικό σας το ΦΩΣ τα λέει:

«Αθλητική Κυριακή» vs «Total Football» vs «Σούπερ Μπάλα» το βράδυ της Κυριακής στη μάχη της τηλεθέασης.

Το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πρωταγωνίστησε στις αθλητικές εκπομπές, το βράδυ της Κυριακής, με παρουσιαστές και καλεσμένους να σχολιάζουν τα στιγμιότυπα του αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και το ότι, για πρώτη φορά, το «Total Football» του OPEN και η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ είχαν να ανταγωνιστούν την πρεμιέρα του «Σούπερ Μπάλα Live» του MEGA. Για δύο περίπου ώρες, από τις 22.00 έως τις 24.00, τα τρία αυτά αθλητικά φορμάτ ρίχτηκαν στη μάχη της τηλεθέασης και νικητής αναδείχτηκε μόνο ένας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το reader.gr, η εκπομπή του OPEN τερμάτισε στην πρώτη θέση σε σύνολο και δυναμικό, κάνοντας 6,4% και 5,9%. Η «Αθλητική Κυριακή» βρέθηκε να σημειώνει 5,5% και 3,5% αντίστοιχα, ενώ η πρώτη επίσημη της «Σούπερ Μπάλας» δεν ξεπέρασε το 4,9% στο σύνολο και το 4,4% στο δυναμικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου