25 Φεβρουαρίου 2020

Τα Φιλαράκια: Ζαλίζει το ποσό που θα πάρει καθένας από τους ηθοποιούς για το remake της σειράς

Όπως είναι ήδη γνωστό τα «Φιλαράκια», επιστρέφουν κι η είδηση αυτή έκανε τους απανταχού fans σε ολόκληρο τον κόσμο να ενθουσιαστούν!

Την ανακοίνωση έκανε με ένα post στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον, στο οποίο απεικονίζονταν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

«Λάτρεις των "Friends" είναι επίσημο!» επιβεβαίωσε παράλληλα με ανακοίνωσή του η πλατφόρμα HBO Max, που θα προσφέρει το ένα και μοναδικό σπέσιαλ επεισόδιο της καλτ σειράς, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της νέας πλατφόρμας τον Μάιο.

Μετά από 16 χρόνια, λοιπόν, η σειρά-φαινόμενο κι οι ήρωές της θα κάνουν το τηλεοπτικό reunion και θα μας καθηλώσουν! Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι οι αμοιβές των πρωταγωνιστών, που διόλου ευκαταφρόνητες δεν είναι.

Σύμφωνα με το Variety, κάθε ηθοποιός της σειράς θα λάβει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του μόνο σε αυτό το επεισόδιο. Αν προχωρήσουν σε ολοκληρωμένο κύκλο με 12 επεισόδια το πόσο θα ανέβει στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Βέβαια, χρειάστηκαν 15 χρόνια για να πειστούν για το reunion του ενός special οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο να τους καταφέρουν για το επαναλάβουν για περισσότερα επεισόδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις