12 Μαρτίου 2020

Θάνατος δίχως τέλος στην Ιταλία – Στους 189 οι νεκροί και 2651 τα νέα κρούσματα

Η κατάσταση στην Ιταλία είναι πλέον δραματική διότι μέσα σε μια μέρα 189 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και σημειώθηκαν άλλα 2651 τα νέα κρούσματα.

Συνολικά οι νεκροί έφτασαν τους 1.016, ενώ ο χθεσινός απολογισμός ήταν 827 νεκροί. Την ίδια ώρα, 1258 ασθενείς ιάθηκαν. Τα κρούσματα στην Ιταλία είναι συνολικά 15.113, ενώ μέχρι χθες ήταν 12.462.

Τα κρούσματα στην Λομβαρδία που έχει πληγεί και περισσότερο έφτασαν τα 8.725 και 744 νεκροί. Στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια οι ασθενείς είναι 1947 και οι νεκροί, συνολικά, 146.Από την άλλη μεριά στο Βένετο σημειώθηκαν 1384 μεταδόσεις και υπάρχουν 32 νεκροί.

Η Κίνα στέλνει ειδικούς για να βοηθήσουν την Ιταλία

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κίνα αποφάσισε την αποστολή ειδικών επιστημόνων στην Ιταλία προκειμένου να βοηθήσουν τις Ιταλικές αρχές στην αντιμετώπιση της επιδημίας. Όλα αυτά όταν εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί υποβάλλονται από την Τρίτη σε αυστηρούς περιορισμούς στην κυκλοφορία. Να τονίσουμε ότι μόνο τα φαρμακεία και τα σουπερμάρκετ είναι ανοικτά.