25 Μαρτίου 2020

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟ@ΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΟΝΟ ΓΑΜ@ΕΙ😝😝Καψώχας: «Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και όταν γυρίσω θα τους γα@@@»

O πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ και νυν υπεύθυνος του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Καψώχας, έκανε μία ανάρτηση στο facebook για την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

«Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γ@@σω», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σωτήρης Καψώχας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του:

«Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο "εσείς φταίτε".

Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γ@@σω».