31 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Και φυσικά το ΛΙΜΟ ο χοιροβοσκός τσι Κρήτης δεν δίνει μισό μισθο... θα αγοράσει τάχα υλικά πρώτης ανάγκης για το ν/κ Χανίων

Θέση στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού σε υπουργούς, αλλά και βουλευτές της ΝΔ που τυγχάνει της αποδοχής της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και βουλευτών άλλων κομμάτων, να καταθέσουν το 50% των μισθών τους στον ειδικό λογαριασμό για τη μάχη του κορονοϊού πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης υποστηρίζει πως συμφωνεί με το σκεπτικό, αλλά αναφέρεται σε μία σειρά από "πρέπει" που θεωρεί ότι πρέπει να πράξει η Κυβέρνηση, ώστε να 'χει νόημα η βοήθεια αυτά και να «μην είναι φτηνός λαϊκισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, δηλώνει: "ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και περιμένοντας να δω αν η κυβέρνηση θα τα νομοθετήσει αυτά που προτείνουμε και επειδή εν τω μεταξύ δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη με τη μέχρι τώρα διαχείριση (των υπερτιμολογήσεων,των ελλείψεων ,των απευθείας αναθέσεων σε κολλητούς κλπ) δηλώνω πως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ σε αγορά ειδών προστασίας για το προσωπικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, αξίας όσο το μισό του μισθού μου και θα το παραδώσω στη διοίκηση του νοσοκομείου!! Αυτή θα είναι η συνεισφορά μου τον πρώτο μήνα. Αναλόγως τι θα νομοθετήσει η κυβέρνηση θα ΠΡΑΞΩ τους άλλους δυο μήνες”.

Δείτε την ανάρτηση Πολάκη: