26 Μαρτίου 2020

Κατόπιν εορτής, ο «δημοσιογράφος» Καψώχας «κατέβασε» την χυδαία ανάρτηση (εικόνες)

Σε απόσυρση της χυδαίας ανάρτησης του στο facebook προχώρησε ο «δημοσιογράφος» και στέλεχος του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Καψώχας υπό το βάρος των έντονων αντιδράσεων που πυροδότησε ο διχαστικός και απειλητικός του λόγος.

Ο ίδιος σε απολογητικό τόνο ισχυρίζεται με νέα ανάρτησή του στο F/B ότι τα όσα έγραψε με κατακλείδα τη φράση «όταν γυρίσω θα τους γ…» δεν συνιστούν απειλή και ότι οι αντιδράσεις οφείλονται σε τρολ τα οποία προσπάθησαν να… σπεκουλάρουν με τη συγκεκριμένη φράση.

Ενδυόμενος δε τον μανδύα του «μαχητικού» δημοσιογράφου δίνει την υπόσχεση ότι …με το όπλο της δημοσιογραφικής του πένας θα επιστρέψει για να αποκαλύψει όλα τα περίεργα μόλις τελειώσει η πανδημία.Παρά την απόσυρση που καλόπιστα υποθέτουμε ότι ήρθε μετά και τις αντιδράσεις που πυροδοτήθηκαν στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οφειλόμενη συγνώμη δεν ειπώθηκε ποτέ.

Ακολουθεί η νέα του ανάρτηση:

Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικα τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή. Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμενη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλαρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπεκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση.



Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Καψώχας είχε κάνει την εξής ανάρτηση: