28 Μαρτίου 2020

📺Κορονοϊός: Τα δάκρυα του Κλοπ για τους γιατρούς στις ΜΕΘ - ΒΙΝΤΕΟΣε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, o Γιούργκεν Κλοπ δεν δίστασε να ομολογήσει ότι δάκρυσε με το βίντεο κάποιων γιατρών σε βρετανικό νοσοκομείο, που ξεκίνησαν να τραγουδούν τον ύμνο των "κόκκινων", "You'll never walk alone", για να ενθαρρύνουν τους συναδέλφους τους στις ΜΕΘ.

"Έχουν περάσει δύο εβδομάδες, αλλά φαίνεται να κύλησαν χρόνια από τότε που παίξαμε εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Θυμάμαι ότι όλοι γνωρίζαμε για την κατάσταση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο, αλλά ήμασταν ακόμα στο "τούνελ" μας. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατόν, αν αυτό θέλει ο κόσμος, είναι να είμαστε πειθαρχημένοι. Έλαβα ένα βίντεο ανθρώπων σε ένα νοσοκομείο, έξω από τη ΜΕΘ, που τραγουδούσαν "ποτέ δεν θα περπατήσετε μόνοι". Αμέσως άρχισα να κλαίω. Είναι απίστευτο... Αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο εργάζονται αλλά έχουν ένα μεγάλο πνεύμα. Δεν θα μπορούσα να θαυμάσω κάτι περισσότερο από αυτό" ομολόγησε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

«Είναι συνηθισμένοι να βοηθούν τους άλλους και για να το κάνουν κινδυνεύουν βοηθώντας αυτούς που είναι άρρωστοι. Θα υπάρξει μια στιγμή στο μέλλον όπου θα κοιτάξουμε πίσω και ελπίζουμε να μπορέσουμε να σκεφτούμε αυτή την ιστορική στιγμή ως παρελθόν. Σε 10, 20, 30, 40 χρόνια θα κοιτάξουμε πίσω και θα σκεφτόμαστε πως αυτή ήταν μια περίοδος όπου ο κόσμος επέδειξε τη μεγαλύτερη αλληλεγγύη, αγάπη και φιλία του".