31 Μαρτίου 2020

O τσάμπα μάγκας Καψώχας με τις ευλογίες της ΕΣΗΕΑ

Την πρώτη φορά αποκάλεσε τον Μητσοτάκη “φασίστα” και μάλιστα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης, όπου ήταν συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου.

Παραπέμφθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και το πρωτοβάθμιο τον καταδίκασε με οριστική διαγραφή.

Μάλιστα, πριν να παραπεμφθεί στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό, είχε πει ότι θα παρέδιδε την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, πράγμα που φυσικά δεν έκανε.

Και φυσικά έκανε έφεση μετά τη διαγραφή από το Πρωτοβάθμιο και η υπόθεσή του πήγε στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό. Εκεί ξαφνικά το κλίμα άλλαξε και η διαγραφή μετατράπηξε σε επίπληξη, αφού το ΣΥΡΙΖΑϊκό σύστημα της ΕΣΗΕΑ, έκανε ό,τι μπορούσε για να τον διασώσει με την αγαστή και υπόγεια στήριξη της παράταξης των “Ενωμένων Δημοσιογράφων”.

Έτσι ο Σωτήρης Καψώχας, παρέμεινε μέλος της ΕΣΗΕΑ και κράτησε και τη θέση του μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτώνν, όπου έχει εκλεγεί με την υποστήριξη της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Και από τη θέση αυτή υποτίθεται ότι ελέγχει της οικονομική διαχείριση της ομοσπονδίας. Στη συνέχεια, και αφού δεν στάθηκε δυνατό να προσληφθεί στο Kontra, με μέσο την Κουμουνδούρου, καθώς δεν προχώρησε το πλάνο οικονομικής ενίσχυσης του καναλιού που επιθυμούσε διακαώς η αξιωματική αντιπολίτευση, τελικώς βρήκε επαγγελματική στέγη στο γραφείο Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτή την ιδότητα προχώρησε στην επαίσχυντη ανάρτηση στα προσωπικά του social media, όπου δέσποζε η φράση “άμα γυρίσω, θα τους γ…..ω”, την οποία και τελικώς απέσυρε μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν.

Φυσικά και μέχρι νεωτέρας, δεν έχει αποπεμφθεί.

‘Ετσι ο Σωτήρης Καψώχας, ξανάγινε τσάμπα μάγκας και αφού έκανε την επίθεση, μετά τα μάζεψε. χωρίς βέβαια να ζητήσει συγγνώμη.

Στην ΕΣΗΕΑ την περασμένη Τετάρτη έκαναν ότι δεν γνώριζαν και με την εργώδη προσπάθεια της παράταξης Καπάκου επιχείρησαν να υποβαθμίσουν την υπόθεση.