30 Μαρτίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ😲😲Κλάμα στο Twitter: Ο Πολάκης😝😝ανέβασε fake news με δήθεν οδηγίες του Johns Hopkins για την προστασία από τον κορωνοϊό😂😂Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, γιατρός στο επάγγελμα, Παύλος Πολάκης ανάρτησε στο Facebook το Σάββατο 28 Μαρτίου ένα δημοσίευμα - υποτίθεται - από το πανεπιστήμιο Johns Hopkins με οδηγίες προστασίας σχετικά με τον νέο κορωνοϊό.

20032811

Την ανάρτηση του Πολάκη δημοσίευσε και το Documento με τον τίτλο: "Πώς να αποφύγετε τη μετάδοση του κορονοϊού: Ο Πολάκης παρουσιάζει τις συμβουλές του πανεπιστημίου J. Hopkins"Μόνο που τέτοια δημοσίευση δεν έγινε ποτέ από το πανεπιστήμιο Johns Hopkins!

Μέσα στο κείμενο αναγράφεται πως ο ιός δεν είναι ζωντανός οργανισμός, αλλά μόριο πρωτεΐνης που καλύπτεται από ένα προστατευτικό στρώμα λιπιδίου, πως εισχωρεί μέσα στα κύτταρα προκαλώντας μεταλλάξεις και τα κάνει να πολλαπλασιάζονται με επιθετικό τρόπο και άλλες ανακρίβειες.

Μετά από αυτό, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για την ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και γιατρό Παύλο Πολάκη:https://omadaalithias.gr/social/o-polakis-anevase-pseydes-dimosieyma-me-odigies-prostasias-gia-ton-koronoio-opoio-ypotithetai