01 Απριλίου 2020

📺Επιχείρηση «Μορφέας» στη Γαλλία: Στρατιωτικό Airbus μεταφέρει διασωληνωμένους με κορωνοϊό`-BINTEO

Την πέμπτη κατά σειρά αποστολή στα πλαίσια του κορωνοϊού, πραγματοποίησε το μεσημέρι στρατιωτικό Aribus A330 της πολεμικής αεροπορίας της Γαλλίας.

Το αεροσκάφος που είναι εξοπλισμένο με ιατρικό υλικό και μηχανήματα αναλαμβάνει να παραλάβει ασθενείς που χρειάζονται αναπνευστήρες και αν τους μεταφέρει σε νοσοκομείο της Γαλλίας που έχει περισσότερες κλίνες ελεύθερες.

Τη Δευτέρα, η Γαλλία κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων σε 24 ώρες, 418, ξεπερνώντας έτσι συνολικά τους 3.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό στη χώρα.

Η επιχείρηση «Μορφέας» στην υπηρεσία των ιατρικών αναγκών στη Γαλλία
Η επιχείρηση με την ονομασία «Μορφέας» επιστρατεύει έναν πιλότο και τον συγκυβερνλητη, 13 μέλη ιατρικό προσωπικό, 3 ειδικούς στην έρευνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, 3 ακόμη επιστήμονες από το τμήμα ασφάλειας ενάντια σε πυρηνικό, ραδιενεργό, βακτηριακό ή χημικό κίνδυνο.

Από τα μέσα Μαρτίου, οι ένοπλες δυνάμεις στη Γαλλία συμμετείχαν αρκετές φορές σε επιχειρήσεις μεταφοράς ασθενών από την περιοχή Γκραντ Εστ, όπου βρίσκεται το έκτακτο νοσοκομείο αντιμετώπισης του κορωνοϊού στην πόλη Μιλούζη, προς άλλες περιοχές που πλήττονται λιγότερο από κρούσματα του ιού.