04 Απριλίου 2020

📺Κορωνοϊός - Τζένιφερ Άνιστον & Τζίμι Κίμελ: Η συγκινητική έκπληξη στη νοσοκόμα που είναι θετική στον ιό-BINTEO

Στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live του ABC εμφανίστηκε η 51χρονη ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα σταρ, κάνοντας μία συγκινητική παρέμβαση για τη νεαρή Κίμπαλ Φέρμπανξ που παραμένει σε καραντίνα, μακριά από τις δυο μικρές κόρες της

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε έκπληξη σε μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ. Η νεαρή Κίμπαλ Φέρμπανξ που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Γιούτα στις ΗΠΑ, νόσησε τελικά η ίδια και βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι, μακριά από τις δυο μικρές κόρες της, ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών.

«Ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς για ό,τι κάνετε. Δεν έχω λόγια για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Είστε φαινόμενο» της είπε η Τζένιφερ ’Ανιστον μέσω βιντεοκλήσης, ρωτώντας τη για την κατάσταση της υγείας της. Μάλιστα, της προσέφερε και μια δωροεπιταγή αξίας 10.000 δολαρίων από την Postmates, εταιρεία on-demand delivery.

Η νεαρή νοσοκόμα θα παραμείνει σε καραντίνα έως τις 8 Απριλίου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, για να φροντίσει ασθενείς με κορωνοϊό.