06 Απριλίου 2020

«Ή άσχετη είσαι ή απλά πικρόχολη»: Η Τσιμτσιλή απάντησε στα αρνητικά σχόλια -Για αυτή τη φωτό έγινε ο κακός χαμός

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στα social media κάποια στιγμιότυπα του Σαββατοκύριακου από το σπίτι της, τα οποία όμως στάθηκαν αφορμή να ξεσπάσει ένα μικρός πόλεμος στα σχόλια.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι και ούσα στην κουζίνα της ετοιμάζοντας πίτσα για τα παιδιά της και τον άντρα της, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Καλή Κυριακή σε όλους. Σήμερα το μενού έχει πίτσα από τα χεράκια της μαμάς. Ευτυχώς οι "πελάτες" ξετρελάθηκαν. Αυτή η επιβράβευση άλλωστε είναι η καλύτερη ικανοποίηση».

Η ανάρτησή της αυτή έμελλε να μπει για άλλη μια φορά στον στόχο κάποιων από τους followers της, οι οποίοι σχολίασαν:

«Αν την Κυριακή που υπάρχει όλος ο χρόνος για μαγείρεμα τρώτε πίτσα, τις άλλες μέρες που δουλεύετε κιόλας τι τρώτε; Και πίτσα για μεσημεριανό, το βράδυ τι;» έγραψε κάποιος για να πάρει την οργισμένη απάντηση της παρουσιάστριας: «Θες να σε φωνάξουμε να μας κάνεις το μενού; Όταν χρειαστούμε συμβουλές δε θα σε ξεχάσουμε! Στείλε τα στοιχεία σου».

Τα σχόλια όμως δεν σταμάτησαν εδώ.

Μια άλλη χρήστης σχολίασε: «Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, πάγωσε. Αυτές κάνουν διαφήμιση τα ρούχα κλπ κ για μια πίτσα τόσος χρόνος στο να την κάνουν θεά, έλεος κορίτσια» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά και πάλι ενοχλημένη, «Κυρία μου αφήστε το μανιφέστο φιλανθρωπίας γιατί φαντάζομαι ότι το εκτονώνετε μόνο στη θεωρία και στα σχόλια στο ινστα. Το τι κάνω και αν βοηθάω δεν το ξέρετε γιατί δε με γνωρίζετε προσωπικά οπότε συγκρατηθείτε και αρκεστείτε στο τι κάνετε εσείς για τους άλλους»¨.

Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτά αφού μια άλλη ακόλουθος της παρουσιάστριας σχολίασε το ότι στη φωτογραφία κράταγε πινέλο γράφοντας: «Το πινέλο τι το θες; Προσποιείσαι πως μαγειρεύεις από αυτό που κρατάς. Καλύτερα να κρατούσες αποχυμωτή» με την παρουσιάστρια να απαντά: «Αντί για καφέ δηλητήριο ήπιες; Με το πινέλο απλώνεις τη σάλτσα ντομάτα σωστά στα τοιχώματα της πίτσας. Ή άσχετη είσαι ή απλά πικρόχολη. Το ίδιο μου κάνει. Καλό απόγευμα».

Ωστόσο υπήρξε και μια ακόλουθος που θέλησε να μάθει γιατί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει: «Kυρία Τσιμτσιλή θα ακούσετε πολλά σχόλια. Με ενοχλεί όμως που απαντάτε κατά αυτόν τον τρόπο. Είναι σαν να πέφτετε επίπεδο. Οι απαντήσεις σας είναι εριστικές. Χίλιες φορές να μην απαντήσετε. Έχετε ήθος και παιδεία και κατά την ταπεινή μου γνώμη όσο και να σας ενοχλούν απλά προσπεράστε».

Από τη δική της πλευρά η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε γράφοντας: «Δεν είναι έτσι. Διαφωνώ. Τους πικρόχολους πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους. Αλλιώς συνεχίζουν ακάθεκτοι να εκστομίζουν κακίες. Προσωπικά δεν το ανέχομαι. Ειδικά όταν μιλάμε για κακίες τέτοιου μεγέθους που αναρτώνται στο προσωπικό μου ινσταγκραμ όπου έχω κάθε δικαίωμα να φιλτράρω τα όσα γράφονται. Ευχαριστώ για την κατανόηση και το καλοπροαίρετο σχόλιο».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: