06 Απριλίου 2020

Απορημένος ο Κουτσούμπας με σειρά του Netflix που περιγράφει κάποιο ατύχημα σε κάποιο Τσερνομπίλ

Περισσότερες πληροφορίες γι’αυτό το λεγόμενο ‘ατύχημα’ στο Τσερνομπίλ φέρεται να ζήτησε από τους συνεργάτες του ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά από παρακολούθηση της ομώνυμης σειράς του HBO, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από τον Περισσό.
`
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εμφανίστηκε σήμερα θορυβημένος μετά από παρακολούθηση της σειράς, η οποία όπως διηγήθηκε στους συνεργάτες του αναπαριστά ένα ‘ατύχημα’ που υποτίθεται συνέβη σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο στην Ουκρανία το 1986.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Κουτσούμπας ρώτησε ανήσυχος τους συνεργάτες του αν η σειρά αναφέρεται σε πραγματικό γεγονός ή πρόκειται για ιμπεριαλιστική μυθοπλασία με στόχο να υπονομεύσει τις επιτυχίες του κομμουνιστικού παραδείσου της ΕΣΣΔ, ωστόσο οι συνεργάτες του δήλωσαν άγνοια, καθώς κανείς τους δεν είχε ακούσει να έχει συμβεί κάποιο τέτοιο ατύχημα.

Πάντως ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ φέρεται να εντυπωσιάστηκε βαθύτατα από την αληθοφάνεια της σειράς, ενώ ομολόγησε την συγκίνηση που ένιωσε όταν είδε τις τραγικές επιπτώσεις που είχε το υποτιθέμενο ατύχημα στην ψυχολογία των μελών της ηγεσίας του ΚΚ της Σοβιετικής Ένωσης, και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν να πείσουν τους πολίτες αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι δεν είχαν κανένα λόγο να ανησυχούν για την διασπορά 190 τόνων ραδιενεργού υλικού στην ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι οι κάτοικοι των γύρω περιοχών έλαμπαν στο σκοτάδι.

https://tovatraxi.com/politics/aporimenos-pos-den-eixe-akousei-gia-to-tsernompil-o-dimitris-koutsoumpas