01 Απριλίου 2020

Το Twitter ΚΡΑΖΕΙ Μπαλαούρα... δημοσίευσε σέλφι με τον ετοιμοθάνατο Γλέζο

«Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος» σημειώνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη θύελλα που προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας του με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο

Θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο, προκάλεσε η ενέργεια του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, να δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο τη ώρα που ο «τελευταίος παρτιζάνος» έδινε μάχη στο νοσοκομείο να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πρώην βουλευτής που χαμογελούσε (!) στην επίμαχη φωτογραφία και την δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, δέχθηκε σωρεία επικρίσεων από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι έκαναν λόγω για πρωτοφανή απρέπεια εκ μέρους του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.



Αποτέλεσμα αυτών των αντιδράσεων ήταν να την αποσύρει και με νεώτερη ανάρτησή του  στο twiiter να ζητήσει συγγνώμη. Προσπάθησε όμως παράλληλα να δικαιολογήσει την ενέργειά του λέγοντας ότι με την ανάρτηση της φωτογραφίας ήθελε να... πιστοποιήσει τα λεγόμενα του!

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..» έγραψε χαρακτηριστικά.

Balaouras_tweet

Οι αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου