01 Απριλίου 2020

UEFA: Μέχρι τέλος Ιουλίου τα πρωταθλήματα - Τον Αύγουστο οι ευρωπαϊκοί τελικοίΑποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια, ώστε να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα είναι η UEFA, κάτι που κατέστη γνωστό και μετά από τη σημερινή νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τα 55 κράτη-μέλη της.

Σε αυτήν επαναλήφθηκε για μία ακόμα φορά η ανάγκη να τελειώσει πάση θυσία η φετινή σεζόν στα γήπεδα, έστω κι αν αυτό γίνει με αγώνες δίχως θεατές, ακόμη και αν χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι και τον Αύγουστο!

Όπως μεταδίδει το γερμανικό «ZDF», ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, έριξε… νερό στο κρασί του και έδωσε ένα μήνα επιπλέον παράταση στην αρχική τελική προθεσμία για λήξη των εγχώριων πρωταθλημάτων ως τις 30 Ιουνίου, η οποία μετατίθεται πλέον για τις 31 Ιουλίου!

Το πλάνο, που δείχνει να προχωράει, προβλέπει ευρωπαϊκούς τελικούς για Champions και Europa League μέσα στον Αύγουστο χωρίς κόσμο.

Για να αδειάσουν ημερομηνίες, η UEFA ανέβαλλε όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια των εθνικών ομάδων (φιλικά κΑι επίσημα) που ήταν προγραμματισμένα μέσα στο καλοκαίρι, θέλοντας να διευκολύνει με ένα ακόμα τρόπο τις ευρωπαϊκές λίγκες, ώστε να προσαρμόσουν το καλεντάρι τους.

Πηγή: filathlos.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου