21 Μαΐου 2020

📺Πανικός στο πολιτικό σκηνικό του 0,κάτι%😱😱ο Λιάκος ιδρύει νέο κόμμα😂😂ΒΙΝΤΕΟ


[«Θα έχει Έλληνες υψηλού κύρους και ειδικούς επιστήμονες»... τον ψυχίατρο που σε χαπάκωσε για να κάνεις ήρεμος το βίντεο μην ξεχάσεις να βάλεις μέσα]



Ο Ηλίας Κασιδιάρης με βίντεο ενημέρωσε σήμερα για την αποχώρησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής και παράλληλα ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα.

Συγκεκριμένα καλεί τους πολίτες να μπουν στη σελίδα ELLHNES.net και να γίνουν μέλη. Το κεντρικό σύνθημα που προτάσει είναι «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες». Ο κ. Καιδιάρης στο βίντεό του  εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση, στον πρωθυπουργό προσωπικά, ακόμα και στον Κυριάκο Βελόπουλο. Στο βίντεο που ανέβασε ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει τις κατηγορίες για υπουργούς και βουλευτές, υποστηρίζει πως το φθινόπωρο θα γίνουν πρόωρες εκλογές, ενώ στο site κάνει λόγο για πολιτική κάθαρση, ενώ υπόσχεται παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Ακόμα ο κ. Κασιδιάρης χωρίς να αναφέρει κανένα όνομα υποστηρίζει πως στο κόμμα του θα συμμετέχουν επιφανή πρόσωπα, στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και που θα αναδεικνύουν πατριωτικό, πολιτικό λόγο.