21 Μαΐου 2020

ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ 2 Νι😝😝«Πυρά» Βαρουφάκη κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γεννηματα: Κατέστρεψαν το ευρωομόλογο

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης σε πρόσφατες δηλώσεις του «βάλει» κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γενηματά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κατέστρεψαν το ευρωομόλογο.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννήματα ευθύνονται για την αποτυχία έκδοσης ευρωομολόγου και υπογραμμίζει ότι το «παραμύθι τους φέρνει πέμπτο μνημόνιο». Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί η φράση του ότι η «ολιγαρχία στον ευρωπαϊκό Νότο είναι πιο ανήθικη και χυδαιότερη από την ολιγαρχία του Βορρά».

Όπως επισημαίνει ο κ. Βαρουφάκης, «στο ΜέΡΑ25, κομμάτι του αυθεντικά διεθνικού πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25, λέμε κάτι απλό: Η ολιγαρχία της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας είναι, αν μη τι άλλο, κατά τι πιο ανήθικη, πιο διεφθαρμένη και χυδαιότερη από την ολιγαρχία του Βορρά».

«Την ώρα που το DiEM25 εργάζεται πυρετωδώς για ένα μέτωπο πανευρωπαϊκό εναντίον της ολιγαρχίας -χωρίς σύνορα- το ΜέΡΑ25 εργάζεται για ένα παλλαϊκό μέτωπο εναντίον του 5ου μνημόνιου που φέρνει το παραμύθι των Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γεννηματά ότι, δήθεν, τα τέσσερα μνημόνιά τους έσωσαν την χώρα» καταλήγει, στη δήλωσή του, ο κ. Βαρουφάκης.