28 Μαΐου 2020

📺ΣΥΡΙΖΑ BBC😜😜Έκοψαν την κεντρική παρουσιάστρια του BBC γιατί έκανε κριτική στον Μπόρις Τζόνσον (video)


[Άιντε! Μας τα χετε κάνει τσουρέκια με το BBC... "να γίνει η ΕΡΤ BBC"... καλύτερη είναι η ΕΡΤ... μόλις αλλάζει η κυβέρνηση τους αλλάζει όλους για να αποφύγει τέτοια παρατράγουδα😜😜]


Έκοψαν την κεντρική παρουσιάστρια του BBC γιατί έκανε κριτική στον Μπόρις Τζόνσον (video)

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν θέλει να ακούει κουβέντα για τον σύμβουλό του Ντομινίκ Κάμινγκς. Ούτε στην τηλεόραση. Και όπου μπορεί να βάλει το χεράκι του το βάζει. Έτσι, η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Newsnight του BBC, Emily Maitlis δεν παρουσίασε την εκπομπή της χθες το βράδυ και την θέση της πήρε άλλη δημοσιογράφος.

Οι ανώτεροί της την επέπληξαν και την «έκοψαν» για όσα είπε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Τζόνσον όσον αφορά στην κάλυψη που παρείχε στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Ντομινίκ Κάμινγκς.

Οι διευθυντές ειδήσεων ισχυρίστηκαν ότι η κεντρική παρουσιάστρια του BBC2 δεν τήρησε την δεοντολογία με τα σχόλια που έκανε το βράδυ της Τρίτης. Έτσι, στην θέση της τοποθετήθηκε η ρεπόρτερ Katie Razzall.

Η ίδια τουίταρε ευχαριστώντας όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης που της έστειλαν.



Ξεκινώντας την εκπομπή της το βράδυ της περασμένης Τρίτης η Maitlis είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους τηλεθεατές:  “Ο Ντομινίκ Κάμινγκς παρανόμησε και η χώρα το βλέπει σοκαρισμένη αλλά η κυβέρνηση όχι». Η δημοσιογράφος προειδοποίησε την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Τζόνσον ότι θα του στοιχίσει αυτή η συμπεριφορά και το γεγονός ότι τους έκανε όλους να αισθάνονται ηλίθιοι που ακολουθούσαν τους κανόνες της καραντίνας. Κλείνοντας την εκπομπή της είχε πει: «Θα τα πούμε αύριο».

Δείτε τα όσα είπε η δημοσιογράφος