29 Μαΐου 2020

Ο Αδωνις τιμά τον Παλαιολόγο με αφορμή την Άλωση της Πόλης: Με τη στάση του διέσωσε την αξιοπρέπειά μας

Τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο τιμά, με ανάρτησή του, ο Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επέτειο από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

«29 Μαΐου 1453 μία μέρα που ο Ελληνισμός και η Χριστιανοσύνη, η Ευρώπη και η ιδέα της Ρώμης δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Ο Κων/νος Παλαιολόγος με την ηρωική του στάση διέσωσε την Αξιοπρέπεια μας και η μνήμη του κράτησε το Έθνος όρθιο τα επόμενα μαύρα 400 χρόνια της σκλαβιάς. Αθάνατος!», σημειώνει ο Αδωνις Γεωργιάδης θέλοντας να τιμήσει, με αυτό τον τρόπο τον Κ. Παλαιολόγο.



Ο Ερντογάν ετοιμάζει σόου

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί προσευχή στην Αγία Σοφία, με αφορμή την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. «Αύριο θα αναγνωσθεί το εδάφιο της Αλωσης και προσευχές στην Αγία Σοφία. Θα ζήσουμε τη χαρά να ζήσουμε τη χαρά της κατάκτησης του έθνους μας μαζί με αυτά τα προγράμματα. Τιμούμε τους βετεράνους, τους μάρτυρες και τους ήρωές μας, ειδικά τον Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ Χαν», ανέφερε ο Ερντογάν, ο οποίος ετοιμάζει προκλητικό σόου για τη σημερινή επέτειο.