19 Μαΐου 2020

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ😂😂😂Ο Μαρινάκης έβγαλε ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των «ΡΩΣΩΝ» του Πόντου (Εικόνα)

[BTW ας του πει κάποιος όπως και στην άλλη που κάνει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν είναι «Έλληνες του Πόντου» αλλά σκέτο «Πόντιοι»... όπως δεν λέμε Έλληνες της Κρήτης αλλά Κρητικοί... Στον Πόντο υπήρχαν μόνο Έλληνες, Χριστιανοί άντε και κάποιοι που είχαν αλλαξοπιστήσει λόγω απειλών κ.λπ]

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού που λέει τον Πόντιο Σαββίδη «ΡΩΣΟ» με ανάρτηση του έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 101 χρόνων από τη Γενοκτονία των... Ελλήνων του Πόντου

«Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν ξεχνάμε»

Η 19η Μαϊού αποτελεί εδώ και 101 χρόνια ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, σε μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες στην ελληνική ιστορία.

Ο εκτοπισμός του ελληνικού πληθυσμού στην περιοχή του Πόντου από το κίνημα των Νεότουρκων και των εθνικιστών του Κεμάλ κατέληξε στην εξαφάνιση του ελληνικών κοινοτήτων από την περιοχή όπου διαβιούσαν επί τρεις χιλιετίες.

Σήμερα λοιπόν συμπληρώνονται 101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα με ανάρτηση του στο Facebook.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων τόνισε ότι «θυμόμαστε, τιμούμε και δεν ξεχνάμε» όσα συνέβησαν πριν από 101 χρόνια στον Πόντο.

Δείτε την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού: