22 Μαΐου 2020

📺Νέα Υόρκη: Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σ@ξ «φόρα παρτίδα» σε σταθμό του μετρό😱😱😱Δείτε βίντεο

«Αυτή είναι η Νέα Υόρκη, εδώ μπορείς να τα δεις και να τα ακούσεις όλα» σχολιάζει ο εργάτης που κατέγραψε τη σκηνή

Tις σεξουαλικές του ορμές εκτόνωσε ένα ζευγάρι σε στάση του μετρό του Μπρούκλιν με το επίμαχο βίντεο που δείχνει την ερωτική πράξη να γίνεται viral στα social media.

Λίγες μέρες μετά την απολύμανση στο μετρό της Νέας Υόρκης, στην στάση «Flushing Avenue» στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ, ένας άνδρας φορώντας μάσκα και η συνοδός του δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τον δημόσιο χώρο για να κάνουν σεξ.

Το βίντεο που δείχνει τον άνδρα πίσω από την γυναίκα να ικανοποιείται σεξουαλικά αποδεικνύει ότι ο εν λόγω κύριος ήξερε ότι κάποιος τον τραβάει βίντεο και δεν τον ενδιέφερε.



Ο νεαρός άνδρας φοράει ένα μαύρο φούτερ και τζιν παντελόνι, το οποίο έχει κατεβάσει έως ένα σημείο με την συνοδό του να σκύβει μπροστά του και να στηρίζεται με τα χέρια της σε μία κολόνα.

Ο άγνωστος νεαρός κοιτάζει κάποιες φορές δεξιά κι αριστερά για να δει εάν κάποιος τον παρακολουθεί, για να διαπιστώσει πιθανόν εάν έχει θεατές.

Το πρόσωπο της γυναίκας, πάντως, δεν φαίνεται καθώς το κρύβει η κολόνα.

Κάποια στιγμή, ο άνδρας δείχνει να κοιτάζει προς την πλευρά του επιβάτη που τον τραβάει βίντεο αλλά συνεχίζει απτόητος το... έργο του.

Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στο Twitter από έναν χρήστη, ονόματι @GrantB911, το είδαν πάνω από 291 χιλιάδες χρήστες.
Ένας χρήστης γράφει:

«Δεν με νοιάζει, δεν με πειράζει, για μένα είναι σαν το διάσημο ερωτικό site «PornHub».

«Αυτή είναι η Νέα Υόρκη, βλέπετε τα πάντα, ακούτε!», λέει ένας άλλος χρήστης.

«Ω... Ήρθε ο γ...λης. Δεν μπορώ καν να συγκεντρωθώ με τέτοια σκ... », γράφει κάποιος.

«Ξεκινήστε με το τρένο της αγάπης, αγαπήστε το τρένο»...

«Είναι ωραία δήμαρχε της Νέας Υόρκης και κυβερνήτη της ίδιας πολιτείας που η ζωή επιστρέφει ξανά στην κανονικότητά της», υποστηρίζει ένας άλλος