23 Μαΐου 2020

ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ😝😝Δένδιας: Συκοφαντία προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑΑπάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Έβρο, έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ζητά τον υπεύθυνο «για την ανεκδιήγητη» όπως χαρακτηρίζει ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας ανακοινώσει ποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη αυτής της ανεκδιήγητης ανακοίνωσης», τονίζει αρχικά και συνεχίζει:

«Η υποβολή ερωτήματος αν “αποχώρησαν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από ελληνικό έδαφος τη στιγμή που σε αυτό προσήλθαν δυνάμεις της Τουρκικής στρατοχωροφυλακής”, αποτελεί συκοφαντία και προσβολή προς τους ένστολους Έλληνες και τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας.

Είναι βεβαίως αυτονόητο, ότι ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπως ψευδώς και με απίστευτο θράσος διατυπώνει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Για να καταλήξει: «Επικίνδυνη είναι στην πραγματικότητα η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει να επικαλείται fake news.

Ας μην παριστάνουν τους φύλακες του Έβρου αυτοί που κατά πλειοψηφία στο κόμμα τους δε διαπιστώνουν εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από τη γειτονική χώρα, ενώ ακόμη και στη σημερινή τους ανακοίνωση διαπιστώνουν ότι «στην άλλη πλευρά των συνόρων υπάρχουν μετανάστες» και όχι η Τουρκία!».