20 Μαΐου 2020

Ο Άδωνις τρολάρει Παπαδημούλη για τα... ακίνητα (Εικόνα)

Μία ευφάνταστη εικόνα ανέβασε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, η οποία με αφορμή το «φορτωμένο» πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μία εβδομάδα, τρολάρει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το «σαφάρι» ακινήτων που προέβη ο ίδιος το 2018.

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με σατιρικό ύφος αναφέρει και στη λεζάντα της φωτογραφίας «Ποιος σατανάς το έφτιαξε αυτό»;

Στην εικόνα φαίνεται ο κ. Παπαδημούλης να βρίσκεται ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων που κρατάνε χαρτιά που γράφουν «Safe passage for refugees», δηλαδή «ασφαλής διέλευση στους πρόσφυγες» και εκείνος να κρατάει καρτελάκι με την επιγραφή «Rooms to Let» με σκοπό να προσελκύσει «επίδοξους» ενοικιαστές για τα ακίνητα του.

Να σημειωθεί ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε τοποθετηθεί προ λίγων ημερών μιλώντας «Στο Κόκκινο» για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την αποκάλυψη ότι ο ίδιος προέβη μέσα στο 2018 στην αγορά 8 ακινήτων, λέγοντας ότι τρία από τα εν λόγω διαμερίσματα τα μίσθωσε σε ΜΚΟ για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ».

Δείτε το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη: