20 Μαΐου 2020

Ο επιχειρηματίας, ο εργαζόμενος και οι γυμνές φωτογραφίες της συζύγου

Σχόλια και μάλιστα «πιπεράτα» στους καλά γνωρίζοντες το σχετικό παρασκήνιο προκαλούν τα όσα συναρπαστικά προκύπτουν από τη δικογραφία σχετικά με τις γυμνές πόζες συζύγου πασίγνωστου (σ.σ.: δεν πάει πιο ψηλά) Ελληνα επιχειρηματία.

Η υπόθεση που απασχολεί τις εισαγγελικές Αρχές ύστερα από σχετική μήνυση στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετίζεται με τις καυτές φωτογραφίες που φέρεται να έστελνε (μέσω e-mail) η κυρία προς τον εραστή της, που τύγχανε στέλεχος της εταιρείας του συζύγου της. Οταν ο κερατάς αντιλήφθηκε τα πραγματικά γεγονότα, μπήκαν στη μέση, εκτός από τους δικηγόρους, και οι μυθιστοριο-γράφοι.

Ετσι, για να σωθεί ο γάμος και να νιώσει καλύτερα ο επιφανής κε-ρατάς, κατασκευάστηκε ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο οι γυμνές φω-τογραφίες της κυρίας, που βρέθηκαν στο e-mail του εργαζομένου, προορί-ζονταν για τον γυναικολόγο της.

Οπότε, από εραστής, ο εν λόγω κινδυνεύει να καταλήξει υποκλοπέας φωτογραφιών. Βλέπετε, σε αυτή τη ζωή όλα μπορούν να έχουν και μια δεύτερη ανάγνωση. Ακόμη και το κέρατο.

Γιάννης Κουρτάκης
PARAPOLITIKA.GR