21 Μαΐου 2020

Μεσίστια κυματίζουν τα χέρια στη Χρυσή Αυγή μετά την αποχώρηση ΚασιδιάρηΜεσίστια κυματίζουν σήμερα τα λιγοστά πλέον χέρια των μελών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της οργάνωσης, μετά την ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη ότι αποχωρεί και προχωρά στην ίδρυση δικού του κόμματος.

Με μία θαρραλέα κίνηση που δεν θυμίζει σε καμιά περίπτωση την εγκατάλειψη πλοίου που βυθίζεται, ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και πρότυπο Άριας ομορφιάς ανάρτησε βίντεο στο YouTube στο οποίο -έχοντας δεμένο το δεξί του χέρι ώστε να μην σηκώνεται αυτόματα- ανακοίνωσε την απόφαση του.

Η κίνηση του μέχρι πρότινος πρωτοπαλίκαρού του φέρεται να έχει εξοργίσει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σύμφωνα με συνεργάτες που τού έχουν απομείνει, έχει κλειδωθεί στο γραφείο του από το πρωί και μονολογεί μπροστά σε μια προτομή του Χίτλερ που έχει κρυμμένη σε ένα ντουλάπι.

«Εγώ του έμαθα τα πρώτα του sieg heil, εγώ τους πρώτους του αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς. Ήμουν εκεί όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο βάδισμα της χήνας. Ήταν το ακροδεξί μου χέρι. Πώς μου το έκανε αυτό Αδόλφε μου, πώς;» ακούστηκε να λέει.

Ο αρχηγός της Χρυσής Νίκος Μιχαλολιάκος φέρεται να έχει μαυρίσει από το κακό του
Ο αρχηγός της Χρυσής Νίκος Μιχαλολιάκος
 φέρεται να έχει μαυρίσει από το κακό του
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μάλιστα φέρεται να έχει μαυρίσει τόσο πολύ από το κακό του, που κινδυνεύει να θέσει ακόμα και τον εαυτό του εκτός κόμματος.

Μολονότι κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ποιο θα είναι το όνομα της νέας ακροδεξιάς συμμορίας του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είναι Κόμμα Αδελφοσύνης και Φιλίας των Λαών, καθώς ήδη είναι πιασμένο.

Άγνωστος, επίσης, παραμένει και ο αριθμός των προσώπων που θα στελεχώσουν τη νέα οργάνωση, ωστόσο πολιτικοί αναλυτές τονίζουν ότι αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι στο νέο κόμμα πιθανόν κανείς να μην μπορεί να μετρήσει πάνω από το δέκα.

Εισηγήσεις να αρχίσει να δέρνει και αυτός μετανάστες δέχεται ο Κυριάκος Βελόπουλος
Προβληματισμό, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει άλλωστε και στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης η κίνηση Κασιδιάρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ρωτά ανήσυχος από το πρωί τους συνεργάτες του αν έχει εμφανιστεί καμία νέα επιστολή από τον Ιησού ή έστω από τον Βλάντιμιρ Πούτιν, στην οποία να τον συμβουλεύουν πώς να χειριστεί τις τελευταίες αυτές εξελίξεις.

Μάλιστα, παρότι ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης έχει επισημάνει ότι αυτά τα πολύ ναζιστικά δεν του αρέσουν, στελέχη του κόμματος εισηγούνται στον αρχηγό τους να σκεφθεί το ενδεχόμενο να αρχίσει να δέρνει περιστασιακά κάποιον μετανάστη, ώστε να μην υπάρξει διαρροή ψηφοφόρων προς το νέα κόμμα Κασιδιάρη.

https://tovatraxi.com/politics/mesistia-kymatizoun-ta-xeria-sti-chrysi-augi-meta-tin-apochorisi-kasidiari/