19 Μαΐου 2020

Βουλή - Novartis: Έβαλε στη θέση του τον Ραγκούση ο ΠλεύρηςΠήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος στη συζήτηση της Προανακριτικής ο Γιάννης Ραγκούσης που προκάλεσε τον Θάνο Πλεύρη.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην εισήγηση του ανέφερε ότι η κα Δημητρίου αποκάλυψε ότι με την παραίτηση του ο κ Αγγελής είχε αναφέρει το όνομα του Παπαγγελόπουλου ως Ρασπούτιν και άρα και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο κ. Καλογήρου γνώριζαν για τον ρόλο του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Ραγκούσης προκάλεσε τον κ. Πλεύρη να πει τι άλλο είπε η Ξένη Δημητρίου στην κατάθεσή της, ζητώντας του να φέρει αποδείξεις, προκαλώντας τον ενθουσιασμό στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι, δηλαδή, ζητήθηκαν αποδείξεις που δεν ήλθαν.

Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι ο κ. Αγγελής κατέθεσε στις 21.02.19 την αναφορά του για τον ακριβή ρόλο του Ρασπούτιν Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, προσθέτοντας δε ότι αναφορά αυτή όμως έμεινε στα συρτάρια για έξι μήνες και o έλεγχος ξεκίνησε μετά τις εκλογές. Τα χαμόγελα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κόπηκαν.