24 Μαΐου 2020

📺Κέρκυρα: Η κινηματογραφική επιχείρηση για το «βιαστή του Κάβου» – Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος από την πτώση στη χαράδρα (pics, video)

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στην Κέρκυρα ο 47χρονος “δράκος”. Τραυματίστηκε σοβαρά, πέφτοντας σε χαράδρα για να μη συλληφθεί. Για δύο εβδομάδες αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές για την απαγωγή και το βιασμό 34χρονης αλλοδαπής.

Στο Γενικό Νοσοκομείο στην Κέρκυρα νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 47χρονος αποκαλούμενος ως “βιαστής του Κάβου”, τραυματισμένος σοβαρά μετά την πτώση του σε χαράδρα για να μην συλληφθεί.

Έτσι με αυτό τον τρόπο μπαίνει τέλος στο σχεδόν 15νθήμερο ανθρωποκυνηγητό στην Κέρκυρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 47χρονου. Ο επονομαζόμενος και “δράκος της Κέρκυρας” αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές για την απαγωγή και το βιασμό 34χρονης αλλοδαπής.




Με πολλαπλά τραύματα, από την πτώση στη χαράδρα περίπου 30 μέτρων, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Ο 47χρονος εντοπίστηκε, από τις αστυνομικές αρχές, σε δύσβατη περιοχή πάνω από την παραλία του Αγίου Γόρδη, στην περιοχή Παλαιοχωρίου Λευκίμμης, Νότιας Κέρκυρας και στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, έπεσε στη χαράδρα.



Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.



“Πλησιάσαμε στο σημείο μέσω θαλάσσης και μετά ανεβήκαμε στο λόφο. Η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκαν περισσότερο από δυόμιση ώρες για να καταφέρουμε να διασώσουμε τον 47χρονο” δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Διοικητής Πυροσβεστικής νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός:



Ο αποκαλούμενος ως “βιαστής του Κάβου” κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού και της σύλληψής του είχε πλήρως τις αισθήσεις του, ενώ φέρεται να χτύπησε σοβαρά στα άκρα και τη μέση του. Το ασθενοφόρο με τον 47χρονο, συνόδεψε ισχυρή αστυνομική δύναμη.



Κέρκυρα: Το χρονικό της τεράστιας κινητοποίησης για τον “βιαστή του Κάβου”

Περίπου 2,5 ώρες κράτησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 47χρονου, από τη χαράδρα στην περιοχή Αγίου Γόρδιου.

Στο σημείο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον επονομαζόμενο “δράκο” στο νοσοκομείο. Ο 47χρονος έχει τραυματιστεί στα άκρα κατά την πτώση του στη χαράδρα, στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση – θρίλερ στην Κέρκυρα:







Προτού πέσει στη χαράδρα για να μην συλληφθεί, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός ως ο «δράκος» και ο “βιαστής του Κάβου”, αναγνωρίστηκε από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο αποκαλούμενος “βιαστής του Κάβου” οπλοφορούσε καθώς βρέθηκε μια καραμπίνα.



Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση όπου συμμετείχαν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σάρωναν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές ενώ τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως. Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης. Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.
Τι είχε ισχυριστεί ο 47χρονος

Η εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ επικοινώνησε στις 10 Μαϊου τηλεφωνικά με τον 47χρονο, ο οποίος τότε είχε πει πως δεν μπορούσε να αποκαλύψει τον τόπο που κρύβεται. Υποστήριξε ότι κατηγορείται άδικα. “Αυτά που λένε για μένα δεν ισχύουν, με κατηγορούν άδικα. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά, όπως τα λένε”, είπε χαρακτηριστικά.

Η 34χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τατιάνας Στεφανίδου – φέρει ξεκάθαρα ίχνη βιασμού στα γεννητικά όργανα και στο σώμα της.



Να σημειωθεί ότι το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ kerkyrasimera.gr , corfutvnews.gr