21 Μαΐου 2020

📺YouTube: Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κανάλι με ένα δισεκατομμύριο views την εβδομάδα-ΒΙΝΤΕΟ

Το κανάλι με τους περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες στο YouTube στις ΗΠΑ, είναι το "Cocomelon - Nursery Rhymes" και συγκεκριμένα 82 εκατομμύρια άτομα. Παγκοσμίως, στη λίστα των καναλιών με τους περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες, βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Μάλιστα έγινε το πρώτο κανάλι παγκοσμίως που ξεπέρασε το 1 δισ. views την εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Tubefilter. Το Cocomelon έχει ως έδρα την Καλιφόρνια και το περιεχόμενο του είναι για παιδιά, με κινούμενα σχέδια και μουσική. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο 55χρονος Jay Jeon και η σύζυγός του με περίπου 20 άτομα προσωπικό ετοιμάζουν τα βίντεο που δημοσιεύονται.

Το κανάλι απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοσιεύονται δύο βίντεο εβδομαδιαίως. Κάθε βίντεο έχει κάποιους από τους χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί από το ζευγάρι και οι οποίοι τραγουδούν δημοφιλή τραγούδια. Τα οκτώ πιο αγαπημένα βίντεο έχουν πάνω από 1 δισ. views το καθένα.



Τα στατιστικά της περασμένης εβδομάδας δείχνουν ότι το Cocomelon έχει 142.800.000 views κάθε ημέρα, 5.900.000 views ανά ώρα και 1.653 views ανά δευτερόλεπτο.