04 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Οι Αρχές έχουν καταγεγραμμένη τη φωνή της γυναίκας με τα μαύρα

Η αστυνομία έχει νέα στοιχεία στα χέρια της για να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης με την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Σύμφωνα με το Star, οι αστυνομικές αρχές φέρεται να έχουν καταγεγραμμένη τη φωνή της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού έχει καταγραφεί το τηλεφώνημα που έκανε στην εταιρεία ταξί, προκειμένου να ζητήσει να την μεταφέρουν.

Αυτό το τηλεφώνημα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και η καταγεγραμμένη κλήση θα αξιοποιηθεί προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με άλλες ύποπτες γυναίκες. Σημειώνεται πως το τηλεφώνημα φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξέρουν πολύ καλά το σημείο παραλαβής της γυναίκας αλλά και της αποβίβασής της.

Η δράστρια βρισκόταν στο σημείο μία ημέρα πριν την επίθεση

Σημαντικό στοιχείο είναι η μαρτυρία του οδηγού ταξί που την παρέλαβε από το σημείο της επίθεσης και τη μετέφερε σε κεντρική συνοικία της Αθήνας. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, η δράστρια έχει εντοπιστεί από κάμερες στο ίδιο σημείο, μια ημέρα πριν.

Οι Αρχές ανακάλυψαν, αναλύοντας βίντεο και μαρτυρίες, ότι η γυναίκα με το καυστικό υγρό βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης μια ημέρα πριν, την Τρίτη δηλαδή, και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα. Εξετάζουν αν ήταν η πρώτη απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα ή έκανε επόπτευση χώρου, δηλαδή πού υπάρχουν κάμερες και πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες.