01 Ιουνίου 2020

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑίος ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ😜😜Συνέλαβαν την κόρη του δημάρχου της Νέας Υόρκης σε επεισόδιαΗ κόρη του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, η Κιάρα ντε Μπλάσιο, συνελήφθη από την αστυνομία.

Τα Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η 25χρονη Κιάρα συνελήφθη στις 10:30 καθώς συμμετείχε στις διαδηλώσεις και φέρεται να ήταν ανάμεσα σε άτομα που εμπόδιζαν την κυκλοφορία στην περιοχή του Γκρίνουιτς Βίλατζ, σύμφωνα με το CNN. Ενώ της ζητήθηκε να μετακινηθεί, αυτή αρνήθηκε σύμφωνα με την New York Post, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

«Το σημείο ήταν ένα... hotspot, καθώς καίγονταν αστυνομικά οχήματα, ενώ άνθρωποι έβριζαν, εκτόξευαν αυτοκίνητα και συγκρούονταν με αστυνομικούς. Ηταν χιλιάδες άτομα εκείνη την στιγμή στο σημείο», ανέφερε πηγή που είδε την κόρη του δημάρχου στο σημείο. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Κιάρα έδωσε τα στοιχεία του σπιτιού της όπου μένει με την οικογένειά της, αλλά δεν είπε πως ήταν η κόρη του δημάρχου κατά την σύλληψή της. Λίγη ώρα μετά, αφέθηκε ελεύθερη, όπως αναφέρει το CNN.

Νωρίτερα, ο πατέρας της απευθυνόμενος στους κατοίκους της πόλης, ανέφερε πως «εκτιμούμε και σεβόμαστε τις ειρηνικές διαδηλώσεις, αλλά είναι ώρα για τον κόσμο να πάει στα σπίτια του», καθώς ισχύουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας τη νύχτα.