02 Ιουνίου 2020

Κυρανάκης και Μπογδάνος, μαζί με τις συντρόφους τους, σε ταβέρνα -Μια έξοδος με νόημα [εικόνα]

Μια έξοδο με ...νόημα έκαναν οι δύο νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Κώστας Κυρανάκης, με τις συντρόφους τους, το περασμένο Σάββατο.

Τα δύο ζευγάρια ανέβασαν στα social media την κοινή έξοδό τους με τις συντρόφους τους, στην γνωστή ταβέρνα του «Θανάση» για τη γιορτή του Κωνσταντίνου και Ελένης (αφού είναι συνονόματοι, αλλά και οι σύντροφοί τους είναι επίσης συνονόματες με το όνομα Ελένη). Ηταν η ευκαιρία να δείξουν πως όχι μόνο κάνουν παρέα, αλλά οι δύο «30άρηδες» βουλευτές αποτελούν την σπονδυλική στήλη μίας ιδιαίτερης τάσης στο εσωτερικό της ΝΔ, η οποία προβάλλει έντονα τις διεκδικήσεις της σε εθνικά θέματα, θέματα ασφάλειας κλπ.

Και οι δύο νεαροί βουλευτές στηρίζουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αδωνι Γεωργιάδη και αποτελούν τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της γενιάς τους. Τα δύο στελέχη του κόμματος συζητούν τα σχέδιά τους σε κοινές εξόδους, όπως το περασμένο Σάββατο, επ’ αφορμή της κοινής ονομαστικής εορτής των δυο τους και των συντρόφων τους.

Κωνσταντίνων και Ελενών
Posted by Constantinos Bogdanos on Saturday, May 30, 2020