01 Ιουνίου 2020

📺Βίντεο: Ο σταρ του NBA Τζέι Αρ Σμιθ έδειρε τον τύπο που έσπασε το παράθυρο στο αυτοκίνητο του!Ο άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς Τζέι Αρ Σμιθ δεν έδειξε καμία ψυχραιμία και κυνήγησε και έδειρε έναν τύπο που του έσπασε το τζάμι από το αυτοκίνητο του

Μέσα στην έντονη περίοδο που βιώνουν οι ΗΠΑ και τα δημοσιεύματα για τους παίκτες που βγαίνουν ειρηνικά μαζί με όσους διαδηλώνουν για την δολοφονία του Φλόιντ από τον αστυνομικό, υπάρχουν και μερικά περιστατικά... περίεργα.

Σε ένα από αυτά ο Τζέι Αρ Σμιθ φαίνεται να δέρνει έναν τύπο, που μετά εξήγησε ότι του είχε σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου του.

Όπως παραδέχεται και ο παίκτης, που είναι χωρίς ομάδα τον τελευταίο χρόνο, αν δεν τον πειράξεις, δεν σε πειράζει, αλλά ο συγκεκριμένος έσπασε το τζάμι από το αυτοκίνητο του, ο Σμιθ τον κυνήγησε και όπως φαίνεται από το βίντεο πρόλαβε να τον πετάξει κάτω και να τον κλωτσήσει πολλές φορές, ενώ πρόλαβε και του έριξε και μία όταν σηκώθηκε και τελικά έφυγε τρέχοντας.

Στο βίντεο ο Τζέι Αρ Σμιθ εξηγεί γιατί το έκανε, χωρίς πάντως να λέει κάτι παραπάνω πέρα από το ότι του έσπασε το τζάμι...