01 Ιουνίου 2020

📺Ντένις Ρόντμαν: Σταματήστε τις λεηλασίες δεν είμαστε γ….α ζώα (video)

Έκκληση για τερματισμό της βίας των λεηλασιών, με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, απηύθυνε, με το δικό του τρόπο, μέσω Instagram ο θρύλος του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν.

Όπως τόνισε απευθυνόμενος στους θαυμαστές του την Κυριακή, «πρέπει να ζήσουμε μαζί… είμαστε ανθρώπινα όντα, όχι γ….α ζώα.»

«Νομίζω ότι πρέπει να βγει κάποιος και να πει "Ε, παιδιά, γιατί λεηλατούμε; Γιατί κλέβουμε; Γιατί δημιουργούμε περισσότερα ζητήματα, περισσότερα προβλήματα;» δήλωσε ο 59χρονος Ρόντμαν στο βίντεο του με τίτλο «Rest in Power George Floyd».

«Αυτή είναι μια κακή, κακή κατάσταση. Αλλά το γεγονός ότι πρόκειται να διαμαρτυρηθείτε, να διαμαρτυρηθείτε με τον σωστό τρόπο. Δεν χρειάζεται να πας και να κάψεις πράγματα, να κλέψεις πράγματα, να κάψεις πράγματα και τέτοια».


Ο Ρόντμαν, ο οποίος υποστηρίζει τις ειρηνικές διαμαρτυρίες, πρόσθεσε ότι «έχουμε αρκετά ζητήματα με τον κορωνοϊό και η προσφυγή στη βία δεν είναι η λύση».

Γνωστός τόσο για την εκκεντρική προσωπικότητά του όσο και για τη θρυλική καριέρα του (Hall of Famer), ο Ρόντμαν συγκαταλέγεται σε πολλούς αθλητές και διασημότητες - συμπεριλαμβανομένου του πρώην συμπαίκτη του στους Chicago Bulls Μάικλ Τζόρνταν – που καυτηρίασαν τη βία κατά αφροαμερικανών στις ΗΠΑ.

Ο Ρόντμαν είναι επίσης φίλος του προέδρου Τραμπ, ο οποίος αναγκάστηκε να φυγαδευτεί σε υπόγειο καταφύγιο την Παρασκευή, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το Λευκό Οίκο.

Πηγή: skai.gr