06 Ιουλίου 2020

📺Κωνσταντοπούλου: Οι δραστηριότητες του κ. Παππά ήταν σε γνώση και κατ΄ εντολή του Αλέξη Τσίπρα-BINTEO

«Όλες οι δραστηριότητες του κ. Παππά ήταν σε γνώση και κατ΄ εντολή του Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Πρωινή πτήση» με τον δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «ο κ. Παππάς επιδόθηκε σε ένα όργιο παιχνιδιών συναλλαγής, παρακρατικής και παραδικαστικής λειτουργίας».

Παράλληλα σημείωσε ότι «ήθελε να ελέγξει το τοπίο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ιδιοτελή κίνητρα και δεν υπερασπιζόταν τις αξίες της Αριστεράς».

Ακόμη ανέφερε πως «η προηγούμενη κυβέρνηση εκβίαζε και έκανε συναλλαγές για τις τηλεοπτικές άδειες».

Σε ότι αφορά τα περί βρώμικου 89 από τον Αλέξη Τσίπρα, η  τόνισε «πως οφείλεις να γνωρίζεις ότι τότε η Αριστερά στάθηκε στην πλευρά της κάθαρσης».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1:

Αναφερόμενη στις αποκαλύψεις για το ρόλο του κ. Παππά, η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήταν και εν γνώσει του κ. Τσίπρα αυτές οι δραστηριότητες του κ. Παππά αλλά και κατ’ εντολήν του, οτιδήποτε άλλο νομίζω ότι παραβιάζει την κοινή λογική. Μιλάμε για τον στενότερο συνεργάτη του εξαρχής, από την πρώτη στιγμή που έγινε επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας και μιλάμε για το πρόσωπο στο οποίο εμπιστεύτηκε και ανέθεσε πολύ κρίσιμους και νευραλγικούς τομείς της πολιτικής διαχείρισης και της πολιτικής δραστηριότητας της κυβέρνησής του».

«Μιλάμε για έναν εν ενεργεία, πρώτο τη τάξει υπουργό ο οποίος επιδόθηκε σε ένα οργιαστικό παιχνίδι συναλλαγής παρακρατικής και παραδικαστικής λειτουργίας γιατί στην αποκάλυψη που έγινε ως προς τις συνομιλίες με τον κ. Μιωνή είναι ξεκάθαρο ότι παζαρεύει μια ποινική υπόθεση και μάλιστα μια υπόθεση που αφορά ζημία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου μιλάε για το σκάνδαλο της Λιστας Λαγκάρντ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Όσον αφορά τις τελευταίες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με μπίζνες και συντονισμό χρηματοδότησης κατασκευαστικών εταιρειών προκειμένου να μπουν στο παιχνίδι της ιδιοκτησίας ΜΜΕ μιλάμε επίσης για μια δραστηριότητα η οποία είναι έκνομη είναι εκτός του πλαισίου δημοκρατίας και κατατείνει τον έλεγχο του πεδίου της ενημέρωσης», επισήμανε η ίδια.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση επιδιώκει να ελέγξει το τοπίο και να ελέγξει τα ΜΜΕ όμως είναι μια αποκάλυψη του τρόπου με τον οποίο αυτό έγινε που είναι πραγματικά ανατριχιαστική και είναι ατιμωτική συνολικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και ατιμωτική για όλους όσους συνεχίζουν να συμμετέχουν σε αυτό το κόμμα», ανέφερε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας .