07 Ιουλίου 2020

📺Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να φτιάξει βιντεο για τον ένα χρόνο ΝΔ... αλλά τους βγήκε αυτοκριτικό για την πάρτη τους😝😝«Ενας χρόνος, όλα ανάποδα»-ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα νέο σποτ σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον έναν χρόνο από την εκλογική νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2019.

Το σποτ, που έχει τίτλο «Ένας χρόνος, όλα ανάποδα», παρουσιάζει για ακόμη μια φορά ένα δελτίο ειδήσεων (παρά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με το προηγούμενο σποτ του κόμματος που στοχοποιούσε δημοσιογράφους) με την παρουσιάστρια να εκθειάζει την κυβέρνηση για την ύφεση και την ανεργία.

«Ενας χρόνος κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπληρώνεται σήμερα και η κανονικότητα επέστρεψε στη χώρα, όπως φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Ύστερα από 12 συνεχόμενα τρίμηνα αναιμικής ανάπτυξης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, περάσαμε επιτέλους σε μια θετική για το μέλλον της χώρας μας ύφεση» λέει η «παρουσιάστρια» χαρακτηριστικά και συμπληρώνει:

«Παράλληλα, χιλιάδες πολίτες ξεκουράζονται, καθώς φέτος είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν 260.000 άνθρωποι λιγότεροι από πέρσι. Χιλιάδες πολίτες ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, ύστερα από τη μείωση του μισθού τους κατά 20%. 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι απαλλάχτηκαν από το βάρος της 13ης σύνταξης».

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον έναν χρόνο κυβέρνησης ΝΔ

Μάλιστα το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται με τη δημοσιογράφο να ανοίγει μια σαμπάνια μέσα στο τηλεοπτικό πλατό.