08 Ιουλίου 2020

📺Συγκινητικό βίντεο: Η πρώην Μις Κολομβία χορεύει ξανά δύο εβδομάδες μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού της [εικόνες, βίντεο]

Η Ντανιέλα Αλβάρεζ, πρώην Μις Κολομβία, δεν αμφέβαλε ότι θα ξαναχορέψει όταν έπαιρνε τη δύσκολη απόφαση να ακρωτηριάσει μέρος του αριστερού της ποδιού.

Την Κυριακή μάλιστα η 32χρονη δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει μαζί με τον αδερφό της, Ρίκι, και το οποίο έχει ξεπεράσει ήδη τα 2,6 εκατομμύρια views. «Οι δυσκολίες δεν έχουν σημασία! Πρέπει να είμαστε ανθεκτικοί στη ζωή», έγραψε η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς του 2011.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniella Alvarez (@danielaalvareztv) στις


Η Αλβάρεζ που το 2012 συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe μοιράστηκε στα μέσα Ιουνίου την απόφασή της να υποβληθεί σε επέμβαση αφού οι γιατροί αφαίρεσαν μία μάζα από τη κοιλιά της. Η αρχική επέμβαση προκάλεσε επιπλοκές καθώς η μάζα είχε τυλιχθεί γύρω από την αορτή. Οι γιατροί διέγνωσαν ισχαιμία που μειώνει την ροή αίματος σε όργανο ή μέρος του σώματος, που στην περίπτωση της Αλβάρεζ ήταν το πόδι της.

Μετά από συνομιλίες με γιατρούς και ειδικούς γιατρούς, η πρέσβειρα της Unicef επέλεξε να αφαιρεθεί το κάτω μέρος του αριστερού της ποδιού.




Σε ένα από τα προηγούμενα μηνύματά της στο Instagram, η Αλβάρεζ είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές της ότι μετά από πέντε εγχειρήσεις θα χόρευε και πάλι. Η τελευταία επέμβαση πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου.







Η Αλβάρεζ, η οποία διευθύνει μια online μπουτίκ, είπε στους ακόλουθούς της ότι αποφάσισε να κάνει μια πρόσθεση που θα της επιτρέπει να χορεύει champeta, ένα στυλ χορού που προέρχεται από την παραλιακή περιοχή της Καραϊβικής της Κολομβίας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.