02 Ιουλίου 2020

📺Αποκάλυψη Καμμένου για σχέσεις Μαρινάκη με τον «νονό» Παπαχρήστου😂😂ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προέδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στα γραφεία του Κόμματος απαντώντας σε δημοσιεύματα του Δημοσιογραφικού Ομίλου Μαρινάκη, τα οποία, όπως καταγγέλλει: «προσπαθούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψή» του. Μάλιστα, αποκάλυψε φωτογραφίες που δείχνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, υπήρξε υπεύθυνος ασφαλείας του επιχειρηματία.

«Επέλεξα εδώ και περίπου 1 χρόνο να αποσυρθώ από τις δημόσιες εμφανίσεις. Επέλεξαν κάποιοι συγκεκριμένοι, προσπαθούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψή μου και είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω δημόσια», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

«Θα δώσω θεσμικά έγγραφα που αποδεικνύουν τη συκοφαντία. Πρώτα από όλα, ως ήμουν υποχρεωμένος μετά από τα πρωτοσέλιδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Μαρινάκη, των παραπολιτικών τους εταίρων και των έμμισθων συνεταίρων τους κατέθεσα προς την Εισαγγελέα Καταπολέμησης Εγκλημάτων Διαφθοράς αίτημα στην 23/6/2020 με ερωτήματα που αφορούσαν το σύνολο των υποθέσεων που υπήρχαν δημοσιεύματα ακόμα και υπονοούμενα. Σε σχέση με τη δικογραφία της ΕΥΠ στην οποία προσπάθησαν να με εμπλέξουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.




Οι φωτογραφίες Μαρινάκη - Παπαχρήστου

Σημειώνεται πως τα «Παραπολιτικά» σε δημοσίευμά τους με τίτλο: «Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Οι επαφές του κουμπάρου του Καμμένου με γνωστούς επιχειρηματίες -Τα ξέφρενα γλέντια τους μετά τις εκλογές», άφησαν σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.



Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Πάνος Καμμένος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, φωτογραφίες που δείχνουν τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο, τονίζοντας ότι υπήρξε υπεύθυνος ασφαλείας του επιχειρηματία, του οποίου τα ΜΜΕ σήμερα τον παρουσιάζουν τον εγκληματία.

«Ο συγκεκριμένος Όμιλος, προσπαθώντας να εμπλέξει εμένα, έθεσε τις κοινωνικές σχέσεις ως κατηγορητήριο, θα σας αποκαλύψω σήμερα και θα αναρτήσω φωτογραφίες στο Twitter ότι ο Σπύρος Παπαχρήστος ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την ασφάλεια του κ. Μαρινάκη. Από το δικό του αρχείο που βρισκόταν μαζί του και μάλιστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά τον συνόδευε στην Άπω Ανατολή για την παραλαβή πλοίων, στα γήπεδα της Αγγλίας μαζί με την οικογένειά του και βεβαίως σε κοινωνικές σχέσεις και με πολιτικά πρόσωπα», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε τις φωτογραφίες: