02 Ιουλίου 2020

Κορωνοϊός, λοιμωξιολόγος: Η μάσκα έχει γίνει ασορτί με το πιγούνι😂😂Δεν καταλαβαίνουν ότι χωρίς lockdown θα είχαμε πολλούς νεκρούς

«Η μάσκα έχει γίνει ασορτί να είναι στο πιγούνι. Δεν τηρεί κανείς κανένα μέτρο. Τι πρέπει να κάνουμε για να συμμορφωθεί ο κόσμος; Υπάρχει δυσπιστία», δήλωσε σήμερα σχετικά με τη μη τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Μάριος Λαζανάς.

«Ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει» τόνισε μιλώντας στον Θέμα 104,6 και παρατήρησε ότι «όχι μόνο δεν έχουν γίνει μηδενικά τα κρούσματα αλλά τσιμπάνε κιόλας». «Το να είναι μόνο εισαγόμενα είναι το ευχάριστο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε την ευχάριστη κατάσταση να πάει πολύ καλά η χώρα. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι χωρίς το lockdown θα είχαμε πολλούς νεκρούς», συμπλήρωσε ο κ. Λαζανάς.

Ο ίδιος επέκρινε τους συναδέλφους του για όσα λένε σχετικά με τους ασυμπτωματικούς και τη δυνατότητα μετάδοσης του ιού, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν. Σαφώς και μεταδίδουν».

Ζήτησε, επίσης, «να ακούμε με σκεπτικισμό όσα λέγονται για τα εμβόλια, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση», προσθέτοντας ότι «το σύντομα δεν το βλέπω λιγότερο από έναν χρόνο μετά».

Σχολίασε, τέλος, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ ότι «οι συγκεκριμένες ΗΠΑ με αυτόν τον πρόεδρο θα έπρεπε να εξαφανιστούν».