03 Αυγούστου 2020

📺ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ😂😂😂Ο ράπερ Υποχθόνιος, που έβγαζε φωτογραφίες με τον Τσίπρα, βρίζει γιατί απαγορεύονται οι όρθιοι στα μπαρ [βίντεο]

Ο ράπερ Υποχθόνιος, που πριν από τις ευρωεκλογές είχε δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και φωτογραφιζόταν με τον Αλέξη Τσίπρα, τάσσεται κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Με ένα βίντεο στο Τwitter, ο Υποχθόνιος βρίζοντας εκφράζει τη διαφωνία του για τα μέτρα στα κλαμπ και την απόφαση οι θαμώνες να είναι καθιστοί και να απαγορεύονται οι όρθιοι.

Χαρακτηριστικά λέει στο βιντεάκι: «Να ξέρετε ο κοσμάκης δεν είναι καλά. Θα σας πάει κ@@@φεράτζα μ@@@@@@ και δεύτερον δεν μπορεί σε κλαμπ να κάθεται ο κόσμος. Για να βάζετε μόνο τραπέζια και καθιστούς στη μουσική μας».


Η παρουσία του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και η φωτογραφία με τον Τσίπρα

Τον Μάιο του 2019 ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ είχε διοργανώσει εκδήλωση στο Gazarte, όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί είχε βρεθεί και ο ράπερ «Υποχθόνιος» (γνωστός ως «Υπο»).

Ο ράπερ, είχε ανεβάσει stories στο Instagram με τον Νάσο Ηλιόπουλο, την Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη και είχε ποστάρει και ένα βίντεο που τράβηξε ο ηθοποιός και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο μιλάει με τον Αλέξη Τσίπρα.


Ο Αλέξης Τσίπρας συζητά με τον Υποχθόνιο / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε αυτό, ο «Υπο» φαίνεται να προσπαθεί να εξηγήσει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… «μαμά» από το γνωστό τραγούδι-viral «Mama ?».

Μετά τη φωτογραφία με τον Τσίπρα και το βίντεο υποστήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τη συνάντηση που είχε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Υποχθόνιος με τον Αλέξη Τσίπρα, ο ράπερ ανήρτησε ένα βίντεο, εν είδη προεκλογικού σποτ στο οποίο καλούσε τους νέους να συμμετάσχουν στις ευρωκλογές. «Η ψήφος σας είναι σφαίρα, χρησιμοποιήστε καλά το όπλο σας» ακούγεται να λέει ο Υπο σε μια παρέα νέων και συνεχίζει. «Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά στην τρύπα του».

Δείτε το βίντεο όπως αναρτήθηκε στο Facebook:


Υπενθυμίζεται πως ο «Υποχθόνιος» ήταν ένας από τους συμμετέχοντας στο τραγούδι του Sin Boy, «Mama?», που έχει γίνει μόδα στο διαδίκτυο με πολλά εκατ. views στο YouTube.