01 Αυγούστου 2020

Το λευκό σημάδι Ελληνίδας δημοσιογράφου από το μαγιό που αναστάτωσε το Instagram (εικόνες)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει αυτόν τον καιρό απίθανες διακοπές στην Πάρο μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ως… δεινή instagrammer, η όμορφη δημοσιογράφος ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές, άλλοτε μόνη, άλλοτε με τον σύντροφό της και άλλοτε με φίλους και φίλες που συναντά.AdTech Ad
Αυτή τη φορά όμως, μία φωτογραφία της ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα αλλά και εκατοντάδες likes.

Απολαμβάνοντας τις ανέσεις του καταπληκτικού ξενοδοχείου όπου διαμένει, με φόντο την πισίνα και πίνοντας καφέ, η όμορφη δημοσιογράφος ποζάρει με ολόσωμο μαγιό που όμως κρίνεται πιο… σέξι από ό,τι ακόμα και ένα πολύ μικροσκοπικό μπικίνι!

Ο λόγος; Το λευκό σημάδι από άλλα μαγιό που αλλάζει συνεχώς το φετινό καλοκαίρι. Αυτό το λευκό σημάδι που πολλές influencers έχουν μετατρέψει σε… μόδα, έχει γίνει must και ultra sexy λεπτομέρεια που λατρεύουν άντρες και γυναίκες. Ναι, αυτό το ίδιο λευκό σημάδι που μέχρι πρότινος οι περισσότεροι θεωρούσαν αντιαισθητικό.

Όλοι προσπαθούσαν να το εξαλείψουν από το κορμί τους αν κατά λάθος κάποιο από τα μαγιό τους ήταν τελείως διαφορετικό από εκείνο με το οποίο είχαν “αρπάξει” χρώμα και το άφηναν να φανεί. Τώρα όμως είναι τόσο must που όλο και περισσότερες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ φωτογραφίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εμφανές στο φωτογραφικό ενσταντανέ που ανεβάζουν.

Πάντως, εσκεμμένα ή μη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το instagram με την εν λόγω φωτογραφία της να… αναστενάξει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Coffee anyone? ☕️ • Swimsuit @decoroswim #holidays #summer #greece #paros #parianwhiteluxuryapartments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Always on the sunny side ☀️ • #summervibes #summer #greece #sun #greekislands #antiparos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις