20 Σεπτεμβρίου 2020

📺Ο Γιώργος Μαυρίδης περιγράφει για πρώτη φορά καρέ – καρέ όσα έγιναν στο Μεξικό - Έδειξε φωτογραφία από το κελί (Βίντεο

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος παρουσία και της δικηγόρου του μίλησε για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν στο Μεξικό.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε μίλησε για την απίστευτη ιστορία που έζησε στο Μεξικό, καθώς και την κόντρα που είχε με την πρεσβεία και συζητήθηκε έντονα αυτή την εβδομάδα.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύλληψή τους ενώ τόνισε πως αυτό που τον ενόχλησε είναι πως θίχτηκε η ηθική του και από εδώ και στο εξής θα βγαίνει να απαντά.

Δε παρέλειψε μάλιστα να δείξει και φωτογραφία του δωματίου στο οποίο κρατούνταν στη Σίσσυ Χρηστίδου την οποία θα μοιραστεί με τον κόσμο όταν έρθει η ώρα εξηγώντας μάλιστα και τον τρόπο με τον οποίο τραβήχτηκε αυτή καθώς δεν είχε το κινητό του.

«Κάναμε ό,τι μας είπαν. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός. Ζητάω το κινητό μου και μου λένε ότι δεν μιλάνε αγγλικά. Ήταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανέναν για 24 ώρες και δεν ξέραμε γιατί μας κρατούσαν» τόνισε, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και όταν η πόρτα του δωματίου άνοιξε, είπε στη συνέχεια, «μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει.

«Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί. Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τις μητέρες μας. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί. Πήραμε από ένα τηλέφωνο ο καθένας. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη», είπε χαρακτηριστικά.