27 Οκτωβρίου 2020

«Ρόμπα» έγινε ο Γεωργούλης - Τον έκοψε οριστικά το OPEN

Δημόσιος εξευτελισμός για τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη και παρουσιαστή της εκπομπής JOKER, συνιστά ο τρόπος με το οποίο οι ιθύνοντες του OPEN έκοψαν οριστικά την εκπομπή, από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρόωρη διακοπή της εκπομπής είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στην ιστοσελίδα της, κάτι που προκάλεσε τη διάψευση από τον Αλέξη Γεωργούλη και το OPEN. Τελικά η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου δικαιώθηκε για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της.



Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Τι κι αν ο Αλέξης Γεωργούλης χαρακτήρισε μέσω αναρτήσεών του στα social media την προηγούμενη εβδομάδα το καθ’ όλα κατά τα άλλα διασταυρωμένο ρεπορτάζ μου ως fake news, τι κι αν το Γραφείο Τύπου έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα του tinasmess.gr που μιλούσε για κόψιμο του τηλεπαιχνιδιού του ΟPEN, τι κι αν ο Νίκος Κοκλώνης ως παραγωγός μπήκε πολλές φορές μπροστά για να διασώσει το προϊόν της Braking well media ακόμα και πληρώνοντας από την τσέπη του τη χασούρα αλλά και την αμοιβή του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά, η Διοίκηση του OPEN πήρε την τελική απόφαση. Μάλιστα, το κανάλι εξ αρχής είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του ως προς το πρόσωπο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν έγιναν αποδεκτές.

Ετσι, το JOKER από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου δεν θα είναι πλέον στον τηλεοπτικό αέρα, προς απογοήτευση όλων των παραπάνω, σύμφωνα με τροποποιήση προγράμματος που έστειλε το κανάλι πριν από λίγο. Εν ολίγοις το τηλεπαιχνίδι που μετά βίας έκανε 2% – χαμηλότερα κι από τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ κόπηκε. Τη θέση του παίρνει το Booth + το οποίο θα μεταδίδεται νωρίτερα και θα ξεκινάει στις 15.15 το μεσημέρι.

Ιδού και η αλλαγή γιατί μπορεί ο Αλέξης Γεωργούλης να διαψεύσει κι αυτό:



Πηγή: tinasmess.gr