Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί - «Είμαι εγκληματίας» φώναξε ειρωνικά κατά την άφιξή του στον εισαγγελέα - Πήρε αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη, προχώρησε ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.
Ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε και έλαβε προθεσμία, καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών και θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου.
«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο», είπε στους δημοσιογράφους ο Νότης Σφακιανάκης αποχωρώντας από τα δικαστήρια.
Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.