25 Νοεμβρίου 2020

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΛΑΠΤΟΠ😂😂Η πρώην γραμματέας του Τσίπρα στο Μαξίμου απαντά για το ρούτερ: Το παραδώσαμεΑπάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στα όσα είπε για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου δίνει με δήλωσή της η πρώην γενική γραμματέας του πρωθυπουργού, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννα Πεπέ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ένα ανεκδοτολογικού ύφους επιχείρημα του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε: «Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου, ούτε ρούτερ δεν βρήκα».

Η κυρία Πεπέ δηλώνει ότι παραδόθηκε όχι μόνο το ρούτερ, αλλά πλήρης όλος ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στο Μαξίμου.

Μάλιστα, επικαλείται και τον επικεφαλής της γενικής γραμματείας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, λέγοντας ότι μπορεί να το επιβεβαιώσει, όπως και τον υπεύθυνο Διοίκησης και Οργάνωσης της ΓΓΠ αλλά και τον υπεύθυνο πληροφορικής του Μαξίμου.

Στη δήλωσή της αναφέρει: «Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές για τη χώρα, ίσως και να γελούσα για τα router που ακούστηκαν μέσα στη Βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Για να σοβαρευτούμε όμως, το Μέγαρο Μαξίμου παραδόθηκε με πλήρη τον ηλεκτρομηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό του και φυσικά, πώς θα ήταν δυνατόν να είναι αλλιώς άλλωστε, όλα τα router στη θέση τους. Αυτό αν δεν το αντιλήφθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, μπορεί να το επιβεβαιώσει τόσο ο κύριος Δημητριάδης, που ανέλαβε στη θέση μου ως Γενικός Γραμματέας και στον οποίο παρέδωσα το χαρτοφυλάκιό μου και όσα είχα στην ευθύνη μου, όσο και ο προϊστάμενος Διοίκησης και Οργάνωσης της ΓΓΠ και ο υπεύθυνος πληροφορικής. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα διατηρήθηκαν στη θέση τους και από την επόμενη κυβέρνηση, συνεχίζοντας να ασκούν τα καθήκοντά τους, ορθά κατά τη γνώμη μου, γιατί, εκτός από το ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικούς δημοσίους υπαλλήλους, με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία του θεσμού. Θα ήθελα ειλικρινά να μπορούσα να πω ότι παραδώσαμε το Μαξίμου όπως το παραλάβαμε, το αυτονόητο δηλαδή, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι. Παραλάβαμε άδεια γραφεία και παραδώσαμε γραφεία πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά από την πρώτη στιγμή για όσους ανέλαβαν τις κρίσιμες αυτές θέσεις. Έτσι, δηλαδή, όπως θα έπρεπε πάντα να συμβαίνει».
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/i-grammateas-toy-tsipra-apanta-gia-royter-maximoy