18 Νοεμβρίου 2020

📺Μαγκιά κλ@νιά αφού έφαγαν τις φάπες και έτρεχαν να κρυφτούν σαν κότες-ΒΙΝΤΕΟ

Καραθανασόπουλος με το παντελόνι ακόμα να είναι καφέ από το ξύλο που έφαγαν στην Πανεπιστημίου: Η πολιτική μαλακία έχει και τα όρια της



Καραθανασόπουλος για «πολιτική μ@λ@κί@»: Ήταν μια στιγμή που υπήρχε ένταση...

Όπως εξήγησε στον «Θέμα 104,6» ο βουλευτής του ΚΚΕ εξοργίστηκε, καθώς ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, δεν έλαβε υπόψιν του στην τοποθέτησή του «το όργιο της βίας και της αστυνομοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας»
Στα χθεσινά γεγονότα κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου από το ΚΚΕ, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Όπως είπε ο βουλευτής, όπως και στην πρώτη συγκέντρωση, έτσι και στην δεύτερη το μεσημέρι στα Προπύλαια όπου υπήρξε η παρέμβαση της αστυνομίας, το ΚΚΕ, τειρούσε όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Απαντώντας στο γιατί, ενώ είχαν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις το ΚΚΕ δεν υπάκουσε, είπε ότι «οι αγώνας δεν αναστέλλονται».

«Η κυβέρνηση πρέπει να δει καθαρά τι διασπορά έγινε στο συνωστισμό των αστυνομικών δυνάμεων που δεν τηρείται κανένα μέτρο», τόνισε.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, όπως είπε «και το μεσημέρι θα ήταν μια χαρά τα πράματα. Δεν υπήρχε καμία πρόκληση, αυτοί που προκάλεσαν και με ύπουλο τρόπο ήταν οι δυνάμεις καταστολής. Η δουλειά της αστυνομίας, δεν είναι να επιτίθεται πισώπλατα και ούτε να κυνηγάνε τον κόσμο που πήγαινε σπίτι του».

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου βγήκε εκτός ελέγχου και φώναξε πως «η πολιτική μ@λ@κί@ έχει τα όριά της», είπε ότι «ήταν μια στιγμή που υπήρχε μια ένταση μέσα στην αίθουσα...»

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, εξήγησε ότι εξοργίστηκε, καθώς όπως είπε «ο προηγούμενος ομιλητής αναφερόταν στα γεγονότα, χωρίς να λαβαίνει υπόψιν του το όργιο της βίας και της αστυνομοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας. Είχε μείνει στα πρωινά. Δεν είχε ανανεώσει την κασέτα του είχε μείνει στην πρωινή κασέτα».