27 Νοεμβρίου 2020

Κλειστή τηλεδιάσκεψη στελεχών της ΝΔ για τα ελληνοτουρκικάΟ Τάσος Χατζηβασιλείου, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, και Γραμματέας της Μόνιμης Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ενημέρωσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στο εξωτερικό σε μία τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς και έδωσε το παρόν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργος Στεργίου, ο οποίος ενθάρρυνε παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Βασικό θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν οι σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία και η σωστή ενημέρωση των στελεχών του κόμματος από τον Τάσο Χατζηβασιλείου για την διατύπωση των εθνικών θέσεων από πλευράς των στελεχών, όπου συμβούλεψε τα στελέχη της ΝΔ για τον τρόπο με τον οποίο θα συνομιλούν για τις εθνικές μας προτεραιότητες στο εξωτερικό αλλά και το τί παγίδες να προσέχουν.

Στην κλειστή τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Ευρώπη, τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και τον Καναδά.

Τα στελέχη ευχαρίστησαν τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων Τάσο Χατζηβασιλείου για την ενημέρωση και τις κατευθύνσεις, αλλά και τον Γραμματέα των Ελλήνων της Διασποράς Νίκο Θεοδωρόπουλο για την πρωτοβουλία.

Όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναγνώρισαν ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων ήταν πρόθυμος να τους ενημερώσει σε μία περίοδο που δοκιμάζεται σκληρά η εκλογική του περιφέρεια (Σέρρες) λόγω του δεύτερου κύματος του Covid-19.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο εξωτερικό και τα στελέχη της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα μετά τη σημαντική Σύνοδο Κορυφής όπου ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων θα συνοδέψει τον Πρωθυπουργό στην Σύνοδο Ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.