22 Νοεμβρίου 2020

To ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο δις MVP του NBA επέλεξε για τις μετακινήσεις του στην Ελλάδα ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Δείτε ποιο είναι αυτό.

Στη χώρα μας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο superstar του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θέλοντας να χαλαρώσει εν όψει και του ξεκινήματος του νέου Πρωταθλήματος στα τέλη του επόμενου μήνα.

Ο Γιάννης δεν έχει παραλείψει να διατηρεί τη φυσική του κατάσταση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, εξ ου και πραγματοποιεί εντατικές ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα τον δις MVP του NBA συνοδεύει στις μετακινήσεις του ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο, το ολοκαίνουργιο Land Rover Defender 110.



To κορυφαίο 4Χ4 της βρετανικής μάρκας εφοδιάζεται με 3λιτρο turbodiesel μοτέρ 200, 250 και 300 ίππων, αλλά και με 2λιτρο turbo και 3λιτρο turbo βενζίνης με 300 και 400 άλογα αντίστοιχα.

Παράλληλα, πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα αποτελεί το plug-in υβριδικό Land Rover Defender P400e, που χρησιμοποιεί έναν 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 404 ίππων.



Εκτός από τον Γιάννη, στη χώρα μας βρίσκεται και ο μεγαλύτερος αδελφός του Θανάσης, που επίσης παίζει στο NBA, ο οποίος κινείται με μια Jaguar F-Pace, ενώ ο μικρότερος Κώστας, που πήρε μάλιστα φέτος Πρωτάθλημα στο NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς, έχει επιλέξει για τις μετακινήσεις του ένα Land Rover Discovery Sport.