10 Δεκεμβρίου 2020

📺ΚΛΑΪΝ ΜΑΪΝ😜😜Δείτε βίντεο: Σάλος με σεξουαλική χειρονομία πιλότου της Φόρμουλα 1 σε μοντέλο

Το περιστατικό καταδίκασε η ομάδα του, Haas F1 - Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο 21χρονος Ρώσος πιλότος, ενώ η κοπέλα προσπάθησε να τον δικαιολογήσει

Σάλος προκλήθηκε με τον 21χρονο Ρώσο πιλότο της Haas, Νικίτα Μαζέπιν, εξαιτίας βίντεο που διέρρευσε στα social media στο οποίο φαίνεται να αγγίζει το στήθος κοπέλας χωρίς τη θέλησή της.

Ο νεαρός πιλότος της Φορμουλα 1 που θα αγωνίζεται του χρόνου μαζί με τον Μικ Σουμάχερ, διακρίνεται να κάθεται στην μπροστινή θέση ενός αυτοκινήτου και να απλώνει το χέρι του θωπεύοντας το στήθος του μοντέλου απο τη Βενεζουέλα Alma del Caribe που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα, την ώρα που η τιράντα από το φόρεμά της έχει χαλαρώσει.



Η κοπέλα δείχνει να προσβάλλεται😲😲και απομακρύνει το χέρι του 21χρονου από το στήθος της [ΔΕ: Όχι και του τραβάει το χέρι! Άλλο βίντεο βλέπουμε; Κανένα χέρι δεν τραβάει απλά ενοχλείται ίσως που την τραβάει βίντεο. Η μαλ@κία του ήταν που ανέβασε το βίντεο να χουφτώνει την (προφανώς) φιλενάδα του και όχι ότι τη χούφτωσε μές στο αυτοκίνητο όπως κάνουν εκατομμύρια άλλοι], όμως το κακό έχει γίνει. Το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγκάζοντας μέχρι και την ομάδα του να το καταδικάσει.



Εν τω μεταξύ το story διαγράφηκε από την σελίδα του Ρώσου πιλότου, ο οποίος με τη σειρά του έκανε απολογητική δημοσίευση, στην οποία τονίζει ότι θα μάθει από το περιστατικό.








Μετά το σάλο που προκλήθηκε το μοντέλο από τη Βενεζουέλα επιχείρησε να υποβαθμίσει το περιστατικό λέγοντας οτι με τον Νικίτα είναι φίλοι και ότι το έκανε για πλάκα, χωρίς να έχει σκοπό να την προσβάλει, ενω ζήτησε και η ιδια συγγνώμη που ανέβασε το βίντεο στο story του.



Ο Νικίτα Μαζέπιν, γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ντμίτρι Μαζέπιν, εκ των μεγαλύτερων επενδυτών της Haas έχει απασχολεί ξανά τη δημοσιότητα για εξωαγωνιστικούς λόγους, όταν το 2016 είχε αποβληθεί από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 καθώς είχε επιτεθεί στον Άγγλο πιλότο Κάλουμ Ίλοτ.

Μιχάλης Μουσελίμης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜ